🇹🇷ŞEHİT AHMET ALTUN KÜTÜPHANESİ AÇILDI🇹🇷

🇹🇷Şehit PÖH Ahmet ALTUN için Afyonkarahisar Merkez Hamidiye Ortaokulunda Yaşayan Şehit Kütüphanesi® açılmıştır.
🇹🇷Açılışımıza Şehidimizin kıymetli ailesi başta olmak üzere, Afyonkarahisar Valisi Sn. Mustafa Tutulmaz, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Sn. Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Sn. Gürsel Yıldız, T.C.Afyonkarahisar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürü Sn. Zekai İnan, İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Metin Yalçın, Belediye Başkanı Sn. Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Yunus Polislerimiz, Afyonkarahisar ilimizdeki diğer okul müdürlerimiz, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Sn. İsmail Kumartaşlı, Kıbrıs Gazilerimiz, Afyon Kocatepe Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sn. Turan Civelek, Yaşayan Şehit Kütüphaneleri gönüllüleri ve tüm misafirlerimize açılışımıza katılımlarından ötürü çok teşekkür ediyoruz.
🇹🇷Aziz Şehidimizin mekanı cennet ruhu şad olsun. Şehit Ahmet Altun Kütüphanesi hayırlı olsun.