15 TEMMUZ’UN İKİZ ŞEHİTLERİ ‪Şehit Polis Memuru Ahmet ORUÇ & Şehit POLİS Memuru Mehmet Oruç‬ Kütüphanesi Açıldı🇹🇷

İkiz kardeşler Şehit Polis Memuru Ahmet ORUÇ ve Şehit Polis Memuru Mehmet ORUÇ’ un aziz hatırasını yaşatmak adına, @yasayansehitkutuphaneleri ‘nin 55. Kütüphanesi ADANA - Ceyhan Arif Hasan BİLİCİ İmam Hatip Ortaokulu’nda @sehitcocuklaridernegi işbirliğinde açılmıştır. Açılışımıza şehidimizin kıymetli ailesi başta olmak üzere, *Adana Valisi Sn. Mahmut Demirtaş, * Ceyhan Kaymakamı Sn. Bayram Yılmaz *Ceyhan Cumhuriyet Baş Sav. Sn. Ufuk Mustafa Süren *Adana Havacılık Filo Başkanı, *İlçe Millieğitim Müd. Sn. Murat Koçer *İlçe Emniyet Müdürü Sn. Alper Tunga Berberoğlu *İlçe Jandarma Komutanı Sn. İbrahim Aydın *Pilot Başkomiser Abdulkadir Eken, *Adana Havacılık Şube Müdür Vekili Adana il koordinatörümüz Sn @gultekinknn Beyefendiye ayrıca teşekkürlerimizi arz ediyoruz.