🇹🇷Şehit Bahattin BAŞTAN Kütüphanesi AÇILDI🇹🇷

🇹🇷19 Haziran 2018 tarihinde Siirt’in Eruh İlçesi Dağdöşü Köyü Mevkiinde askeri geçişi sırasında teröristler tarafından önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Şehit olan UZMAN ÇAVUŞ BAHATTİN BAŞTAN adına Siirt / Eruh 75. Yıl Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu’nda Yaşayan Şehit Kütüphanesi® açıldı. 🇹🇷Trabzon Düzköylü Şehidimiz Uzm. Çavuş Bahattin Baştan’ın kütüphane açılışına Eruh Kaymakamı Sayın Murtaza Dayanç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Syn Mehmet Çiftçi, Binbaşı Muharrem Bey, Emniyet Amiri Necati Bey, İlçe Müftüsü Hamza Bey, Üniversite Gençlik Grupları ve öğrencilerimiz olmak üzere bir çok kıymetli Siirtli dostlarımızla açılışımızı yaptık. 🇹🇷Katılan, desteklerini bizden esirgemeyen, Şehidimizin hatırasını yaşatmak için gönülden emek veren başta kıymetli okul müdürümüz Eray SAYIN beyefendi olmak üzere, kitap bağışlarınızla yolumuza ışık tutan herkese sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyoruz. 🇹🇷Şehidimizin mekanı cennet ruhu şad olsun. El Fatiha....