🇹🇷Şehit İbrahim KETE Kütüphanesi AÇILDI🇹🇷

🇹🇷Şehit Çarşı ve Mahalle Bekçisi İbrahim KETE için ŞANLIURFA - Viranşehir Karatepe İlkokulu'nda Şehit İbrahim KETE Kütüphanesi açılmıştır.
🇹🇷Açılışımıza Şehidimizin kıymetli ailesi başta olmak üzere, Kaymakam Sn. Ömer Dereci, İl Emniyet Müdür Yr. Sn. Halil Atabey, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Kılıç Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Ufuk Mustafa Süren, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Ramazan Onur Can,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn Mehdi Turgut, İlçe Müftüsü Sn. Kamil Oktay, Viranşehir Karatepe Okul Müdürü Sn. Mustafa Erkeç, öğretmenlerimiz, Yaşayan Şehit Kütüphaneleri gönüllüleri ve tüm misafirlerimize katılımlarından ötürü çok teşekkür ediyoruz.
🇹🇷Aziz Şehidimizin mekanı cennet ruhu şad olsun. "Şehit İbrahim Kete Kütüphanesi" hayırlı uğurlu olsun. El Fatiha.