🇹🇷Şehit P. Onb. Sedat Mekan Kütüphanesi Açıldı🇹🇷

29 Nisan 2018 tarihinde Şırnak ili Besta İlçesi Kurt Dağı Üs Bölgesine teröristlerce yapılan güdümlü tanksavar silahlı saldırı sonucu ŞEHİT olan P. Onb. Sedat MEKAN adına TOKAT / Reşadiye Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde Yaşayan Şehit Kütüphanesi® açılmıştır.
🇹🇷Açılışımıza Şehidimizin Kıymetli ailesi; babası Murat Mekan, annesi Özlem Mekan kardeşleri Semih ve Barış Mekan İstanbul’dan teşrif etmişlerdir.Açılışımızı şereflendirdiler.
🇹🇷Ve Sn. Reşadiye Kaymakımı Murat Mete , Belediye Başkanımız Sn Mustafa Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet Türk , Okul Müdürümüz Sn. Fuat Nalbat ve kıymetli öğretmenlerimiz Serdar ve Murat Bey’e, Reşadiye Akçalar Elektirik Sn. Fatih Akça Beyefendiye katılan tüm protokol ve misafirlerimize katılımları ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz.
🇹🇷Şehidimizin mekanı cennet ruhu şad olsun
🇹🇷EL FATİHA...