🇹🇷Şehit Serdar KOYUNCU Kütüphanesi AÇILDI🇹🇷

TÜRKİYE’de bir ilke imza attık sizlerle. En imkansızlıklar içinde imkan yaratarak Şehitlerimizin isimlerini yaşatmaya devam ediyoruz. İdil’de bir köy okulunda okul bahçesine kurduğumuz Konteyner Kütüphanemizin açılışı tamamlandı!
🇹🇷Şehit P. Er Serdar Koyuncu için ŞIRNAK - İdil Üçok İlkokul Ortaokul’nda Şehit Serdar KOYUNCU Kütüphanesi açılmıştır.
🇹🇷Açılışımıza İdil Kaymakamı Sn. Zafer Sağ, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Rıdvan Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet Şirin Arslan, Emniyet Müdür V. Sn. Murat Bey, İdil Özbek Jandarma Karakol Komutanı J.Asb.Kdm.Başç. Sn. Ahmet Ünal, Şube ve çevre okul müdürlerimiz, Mersinden açılışımıza gelen Sn Yunus Kızıl,Öğretim Üyelerimiz, Okul Müdürümüz Sn Neslihan İlmek ve kıymetli ailesi, tüm öğretmenlerimiz, Yaşayan Şehit Kütüphaneleri gönüllüleri ve misafirlerimize katılımlarından ötürü çok teşekkür ediyoruz.
🇹🇷Koordinatörümüz Sn. Neslihan İlmek Hanımefendi'ye ayrıca tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz.
🇹🇷Aziz Şehidimizin mekanı cennet ruhu şad olsun. "Şehit Serdar Koyuncu Kütüphanesi" hayırlı uğurlu olsun. El Fatiha.